Foredrag

FOREDRAG MED MENING

Siden 2014 har jeg holdt mere end 100 foredrag rundt omkring i Danmark. Jeg tilbyder foredrag i eksempelvis foredragsforeninger, erhvervsklubber, folkekirker og folkeskoler. Jeg tilbyder to forskellige foredrag, som du kan læse mere om nedenfor. Ring til mig på 5072 2769, og lad os aftale nærmere om et muligt oplæg i din forening.

#1 MENNESKESYN PÅ SPIL


  I dette foredrag fortæller jeg om mine seks år som medlem af Det Etiske Råd, herunder om, hvordan mit kristne livs- og menneskesyn gav mig styrke og inspiration til arbejdet i rådet.


  Undervejs fortæller jeg også om nogle af de mange dilemmaer, jeg som rådsmedlem måtte forholde mig til – ikke mindst i forbindelse med rådets stillingtagen til en række vigtige spørgsmål om organdonation, aktiv dødshjælp, juridisk kønsskifte, nudging og meget, meget mere.


  45 minutter + efterfølgende mulighed for spørgsmål og dialog.

  #2 KØN & IDENTITET


  Med den barske og ufriserede natur omkring Hirtshals som baggrundstæppe for min opvækst - og opvokset i, hvad man vel ville kalde en traditionel kernefamilie med far, mor og tre søskende - var spørgsmål om køn og identitet ikke noget, der fyldte meget i de første tyve år af mit liv.


  Men mine seks år som medlem af Det Etiske Råd kastede mig ud i spændende og lærerige diskussioner om blandt andet køn, kønsidentitet, juridisk kønsskifte og identitetspolitik. Mit kristne livs- og menneskesyn og min vendsysselske baggrund har været med til at forme mit menneskesyn - herunder også mit syn på debatten om køn og identitet.


  I dette foredrag fortæller jeg blandt andet om, hvordan min opvækst og min tid i Det Etiske Råd har været med til både at forme, men også modne og nuancere mit syn på emner som netop køn og identitet.


  45 minutter + efterfølgende mulighed for spørgsmål og dialog.

  #FOREDRAG 2022: 

  5. maj kl. 19.30 i Ansgars Kirken, Aalborg

  15. september kl. 14.30, Kulturhuset InSide, Hammel

  26. september kl. 19.00, Rotary, Dronninglund

  28. september kl. 14.30, Sognehuset, Vejgaard

  10. oktober kl. 19.00, Odd Fellow Logen, Brønderslev

  26. oktober kl. 10.30 i Vendsyssel Kulturcenter, Tårs

  2. november kl. 14.00 i Sognegården, Sulsted

  16. november kl. 19.00 i Kirkehøjskolen, Sæby


  #FOREDRAG 2023:

  19. januar kl. 19.00 på Klitgaarden, Tversted

  25. januar kl. 19.00 i Sognegården, Vodskov 

  16. marts kl. 18.00 i Rotary Hirtshals, Hirtshals

  23. marts kl. 19.00 i Sognehuset, Bjergby